Skip to main content
 

Faleminderit Borë dhe Zef Dedaj

si dhe të gjitha familjeve strehuese në Kosovë

 

OMF ndan çmimet vjetore

për gazetari dhe mirënjohjet “Mik i Fëmijëve”

 

ASNJËHERË NUK JE VETËM,

GJITHMONË KA NJË FAMILJE PËR TY!

 

Çdo fëmijë duhet
të mbetet fëmijë i dikujt,

Të jetë fëmijë i dikujt, Të rilindë fëmijë i dikujt!

 

ASNJËHERË NUK JE VETËM,
GJITHMONË KA NJË FAMILJE PËR TY!

TË REJAT

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Prindërimi i mirë është dhurata më e vlefshme që mund t'i japim një fëmije.
OFAP ka realizuar tryezën e radhës rajonale me familjet farefisnore nga komunat: Prizren, Suharekë, Malishevë dhe Gjakovë për të diskutuar mbi politikat e mbrojtjes së fëmijëve, mirëqenien dhe edukimin e tyre.
Takimi u mbajt në hapësirat e Yunus Emre Enstitüsü - Prizren

Ky aktivitet është zhvilluar në kuadër të projektit të financuar nga European Union in Kosovo ne partneritet me Unicef Kosovo Programme
... Shiko më shumëShih më pak

Njerëzit kanë thyer kufij. Kemi parë të bëjnë edhe të pamundshmen. Jemi dëshmitarë që ata kanë realizuar atë që për mendjen është dukur e paimagjinueshme të ndodhë. Njerëzit, kanë gjetur shpresë e motiv edhe aty ku nuk ka pasur. Njerëzit janë e kanë bërë mrekulli. Njerëzit na kanë mësuar se dashuria është çelës i shumë dyerve, dhe kuptimi i saj merr jetë në momentin që zemrat tona rrahin pranë njëra tjetrës.

Dita Ndërkombëtare për Personat me Aftësi të Kufizuar na gjenë me shumë sfida para vetës për të përmirësuar jetën dhe mirëqenien e tyre, në veçanëti për fëmijët. Ndërkohë që ne punojmë të jemi të barabartë çdo ditë, pranë njëri tjetrit për ta bërë më të lehtë jetën për të gjithë, duke dëgjuar zërin e tyre dhe duke adresuar çështjet me rëndësi për mirëqenien e tyre. Ne gjejmë motiv tek ta dhe sot duam t'i falënderojmë për motivin që ata na japin në jetë.

Bashkë mund të bëjmë ndryshim.
... Shiko më shumëShih më pak

Njerëzit kanë thyer kufij. Kemi parë të bëjnë edhe të pamundshmen. Jemi dëshmitarë që ata kanë realizuar atë që për mendjen është dukur e paimagjinueshme të ndodhë. Njerëzit, kanë gjetur shpresë e motiv edhe aty ku nuk ka pasur. Njerëzit janë e kanë bërë mrekulli. Njerëzit na kanë mësuar se dashuria është çelës i shumë dyerve, dhe kuptimi i saj merr jetë në momentin që zemrat tona rrahin pranë njëra tjetrës. 

Dita Ndërkombëtare për Personat me Aftësi të Kufizuar na gjenë me shumë sfida para vetës për të përmirësuar jetën dhe mirëqenien e tyre, në veçanëti për fëmijët. Ndërkohë që ne punojmë të jemi të barabartë çdo ditë, pranë njëri tjetrit për ta bërë më të lehtë jetën për të gjithë, duke dëgjuar zërin e tyre dhe duke adresuar çështjet me rëndësi për mirëqenien e tyre. Ne gjejmë motiv tek ta dhe sot duam ti falënderojmë për motivin që ata na japin në jetë.

Bashkë mund të bëjmë ndryshim.

Komentoni në Facebook

Respekt 🙏OFAP🙏

Respekt per OFAP

TI JE DHURATA

Komentoni në Facebook

Ju lumt per mbeshtetjen e femive 🤲

Julumt ofap ju pomundoni ne shpirt qe ti bani fmit ne strehim ju lumt🙏🙏🙏👬

Ju lumt jeni ma te mirt shum respekt

Shiko më shumë...

Asnjëherë nuk je vetëm. Gjithmonë ka një familje për ty!

Po vazhdon fushata sensibilizuese” Asnjëherë nuk je vetëm. Gjithmonë ka një familje për ty”, në kuadër të projektit “Fuqizimi i shërbimeve sociale për fëmijët në nevojë, të vendosur në strehim familjar tek të afërmit dhe familje strehuese.
• Në partneritet me Save the Children në Kosovë, në projektin “Mbështetje për shërbime më të mira Sociale”,
• Financuar nga Bashkimi Evropian dhe
• Bashkë-financuar nga Axhencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtarë –SIDA.