Stafi ynë

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Ibadete Krasniqi

Drejtor Ekzekutiv dhe Menaxher i programi

Master për Shkenca Sociale- Politikat Sociale dhe Mirëqenia e Fëmijëve”
President i Bordit në Koalicionin e OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF

Hajrije Berisha

Përgjegjëse e Prokurimit/Logjistikës

Shkolla e mjeksisë “Dr.Ali Sokoli”.
Përgjegjëse e Prokurimit/Logjistikës në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror

Shukrie Kojҫiqi - Rushiti

Puntor social/Monitorim/Asistent projekti

Puntor social/Monitorim/Asistent projekti në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror

Rudina Llapashtica

Menaxhere e Financave

Master për Financa dhe Menaxhment
Menaxhere e Financave në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror

Mevlyde Lule Beka

Kordinatore/punëtore sociale

Juriste e diplomuar

Blerta Canaj-Meta

Pedagoge në OFAP

Master për Këshillim dhe Terapi Familjare
Pedagoge në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror

Lendita Gashi

Bachelor në Menaxhment dhe Financa

Asistente e zyres në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror.

Fata Rexhepi Mehmeti

Kordinatore dhe Psikologe në OFAP

Master në Psikologji Klinike - Këshillimi
Kordinatore dhe Psikologe në Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror

Gëzim Shala

Psikolog në OFAP

Magjistër i Psikologjisë
Ofrimi i sherbimeve psikologjike per QPS Prizren