Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Vazhdon përkrahja e @adelinaofficiel për kampanjën "Java e Strehimit Familjar" me moton "Fotografia që mungon".

OFAP shprehë mirënjohje dhe falënderim të thellë për mbështetjen e dhënë nga Diva shqiptare.

Bëhu ti dora që ndihmon!
DHURO PËR FËMIJËT PA KUJDES PRINDËROR! 👨‍👩‍👧‍👦
🇽🇰🇪🇺🇬🇧🇺🇲 (Kliko linkun e mëposhtëm për dhurim në platformën gofundme) ⬇

gofund.me/8c9c8144
... Shiko më shumëShih më pak

OFAP në kuadër të aktivitetit "Menaxhimi i Ciklit të Projekteve" mbajti takim virtual me njësinë familjare në Vastervik, Suedi.
U shkëmbyen përvojat dhe praktikat më të mira të Strehimit Familjar dhe mundësitë e bashkëpunimit Kosovë - Suedi.
Falënderojmë Fatos Durmishi për koordinim të këtij takimi.
Trajner: Arianit Jashari
... Shiko më shumëShih më pak

OFAP në kuadër të aktivitetit Menaxhimi i Ciklit të Projekteve mbajti takim virtual me njësinë familjare në Vastervik, Suedi. 
U shkëmbyen përvojat dhe praktikat më të mira të Strehimit Familjar dhe mundësitë e bashkëpunimit Kosovë - Suedi. 
Falënderojmë Fatos Durmishi për koordinim të këtij takimi.
Trajner: Arianit JashariImage attachment

Komentoni në Facebook

Ju lumt veq perpara

Photos from SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë's post ... Shiko më shumëShih më pak

Ngritje e kapaciteteve të stafit në Menaxhim të Ciklit të Projekteve në kuadër të projektit "T'i mbrojmë fëmijët nga dhuna në familje dhe shkolla"
Partner: Save the Children/Sida.
... Shiko më shumëShih më pak

Ngritje e kapaciteteve të stafit në Menaxhim të Ciklit të Projekteve në kuadër të projektit Ti mbrojmë fëmijët nga dhuna në familje dhe shkolla
Partner: Save the Children/Sida.Image attachmentImage attachment

Disiplina Pozitive në Prindërimin e Përditshëm, me prindër në ShHFMU "Migjeni", Komuna Mitrovicë
Projekti "T'i mbrojmë fëmijët nga dhuna në familje dhe në shkolla"
Partneri: Save The Children/Sida
... Shiko më shumëShih më pak

Disiplina Pozitive në Prindërimin e Përditshëm, me prindër në ShHFMU Migjeni, Komuna Mitrovicë
Projekti Ti mbrojmë fëmijët nga dhuna në familje dhe në shkolla
Partneri: Save The Children/SidaImage attachment

OFAP ka filluar me trajnimin për Politikat e Mbrojtjes së Fëmijëve.
Duke respektuar masat mbrojtëse kundër COVID-19 dhe rekomandimet nga IKSHP, stafi i OFAP ka ngritur njohuritë mbi të drejtat dhe mekanizmat mbrojtës të fëmijëve në Kosovë, me theks të veçantë për fëmijët pa kujdes prindëror të vendosur në strehim familjar dhe strehim alternativ.
... Shiko më shumëShih më pak

OFAP ka filluar me trajnimin për Politikat e Mbrojtjes së Fëmijëve. 
Duke respektuar masat mbrojtëse kundër COVID-19 dhe rekomandimet nga IKSHP, stafi i OFAP ka ngritur njohuritë mbi të drejtat dhe mekanizmat mbrojtës të fëmijëve në Kosovë, me theks të veçantë për fëmijët pa kujdes prindëror të vendosur në strehim familjar dhe strehim alternativ.Image attachment

Komentoni në Facebook

Bravo drejtoresh a jone

Hajrije Berisha 👌🏅

Brravvvoo

Një tregim i jashtëzakonshëm.
Habitemi se si mundet një shtëpi e zakonshme të mbajë kaq vullnet, kaq dashuri e kaq shumë kujdes.

Ymrija e Halili janë prindër strehues që nga viti 2004.
Ata në shtëpinë e tyre për 17 vite kanë strehuar e vazhdojnë të strehojnë mbi 18 fëmijë me nevoja të veçanta!
A nuk është për admirim?!

Bëhu edhe ti dora që ndihmon!
DHURO PËR FËMIJËT PA KUJDES PRINDËROR! 👨‍👩‍👧‍👦
🇽🇰🇪🇺🇬🇧🇺🇲(Kliko linkun e mëposhtëm për dhurim në platformën gofundme) ⬇

gofund.me/8c9c8144

youtu.be/nTKT9oohi-I

#fotografiaqëmungon
... Shiko më shumëShih më pak

Video image

Komentoni në Facebook

15 Maj është Dita Ndërkombëtare e Familjes. 👨‍👩‍👧‍👦
OFAP do të bëjë një aktivitet simbolik për të shënuar këtë ditë.

Aktiviteti do të jetë "Family Picture Challenge", në të cilën rregullat janë shumë të thjeshta:
1. Përzgjedh një fotografi
2. Posto me mbishkrimin: "Edhe unë i bashkangjitem fotografisë tuaj".
3. Bëj tagg 3 persona që t'i bashkangjiten sfidës
4.Tagg: Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror - OFAP
5.#️#fotografiaqëmungon

Deri në fund të ditës të shohim se sa njerëz do të bashkangjiten në Albumin e Shpresës për fëmijët pa kujdes prindëror.
... Shiko më shumëShih më pak

15 Maj është Dita Ndërkombëtare e Familjes. 👨‍👩‍👧‍👦
OFAP do të bëjë një aktivitet simbolik për të shënuar këtë ditë. 

Aktiviteti do të jetë Family Picture Challenge, në të cilën rregullat janë shumë të thjeshta: 
1. Përzgjedh një fotografi
2. Posto me mbishkrimin: Edhe unë i bashkangjitem fotografisë tuaj. 
3. Bëj tagg 3 persona që ti bashkangjiten sfidës 
4.Tagg:  Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror - OFAP 
5.#️⃣#fotografiaqëmungon 

Deri në fund të ditës të shohim se sa njerëz do të bashkangjiten në Albumin e Shpresës për fëmijët pa kujdes prindëror.

Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror - OFAP
të gjithë besmitarëve musliman u uron festën e Fitër Bajramit.
Paqe, shëndet dhe dashuri për ju dhe familjet tuaja!
... Shiko më shumëShih më pak